Gellért Szabadidőközpont SE

NYÁRI TÁBOR

NYÁRI TÁBOR

A Gellért SE már több, mint 15 éve megrendezi nyári táborait, ahova a nyári szünet alatt, 9 héten át várja az óvodás és általános iskolás gyerekeket,– Szegedről és az ország más pontjáról egyaránt.
Számunkra fontos, hogy a fiatalok aktívan töltsék szünidejüket, új élményeket és életre szóló emlékeket gyűjtve. A folyamatosan újuló tematikus programok által igyekszünk megismertetni a diákokat a labdajátékok, vízi- és ügyességi sportok világával, segítséget nyújtva annak a sportnak a megtalálásában, ami majd egy életen át elkísérheti őket.

A Gellért Szabadidőközpont egyedi adottságaival és otthonos hangulatával ideális helyszínül szolgál a táborozóknak. A nyolc hektárnyi zöldterület, csónakázó tó, játszótér egy igazán gyerekbarát környezetet biztosít, ahol kint a szabadban, friss levegőn tölthetnek el akár több hetet is a gyerekek.

2021-ben is együtt táboroztunk!

Gellért Sporttábor

7-14 éves korig

2 korcsoportra bontva

Napközi rendszerben
(8-16 óráig)

Napi háromszori étkezéssel

Pedagógusok és szakképzett sportoktatók vezetésével

Biztonságos környezetben

8 turnusban

8 hektárnyi zöldterületen

Gellért Ovistábor

4-6 éves korig

Óvodapedagógusok vezetésével

6 turnusban

Délutáni alvással

A Sporttábor programjaiba aktívan bekapcsolódva

Tájékoztató letöltése ->

A 2020-as év szokatlan helyzete mellett is, – az aktuális előírásokat mindig figyelemmel kísérve és hozzá alkalmazkodva – büszkék lehetünk rá, hogy közel 400 gyermek töltötte a nyári vakációját Szabadidőközpontunkban. A külső szervezésű táborokkal együtt, – amelyeknek a Szabadidőközpont szolgált helyszínéül – összesen csaknem 800 gyermek fordult meg a nyár során a Gellértben!

A fő sportprogramok közt szerepelt a fallabdázás, tenisz oktatás, görkorcsolyázás és a Szegedi Vízisport Egyesület által kipróbálhatták a táborozók az evezést és a vízipólózást is. A délutáni elfoglaltságok során nem maradhatott el egyik nap sem a horgászat, de nagy örömmel vettek részt a gyerekek a homokvár építőversenyen, számháborúban és a táborzáró Miniolimpián is.

Az idei táborra való jelentkezés lezárult!

Jelentkezési lap

    IgenNem


    IgenNem


    IgenNem, visszatérő táborozók vagyunk


    ÚjságbólInternetrőlSocial media felületrőlKihelyezett plakát/szórólaprólIsmerős általEgyéb